Haal jouw PADI-duikbrevet

Of je nu een ervaren duiker bent of een beginneling die voor het eerst een nat pak krijgt, het kan allemaal. Bij al onze duikbestemmingen zijn duikscholen aanwezig, waar je kunt proberen een PADI-duikbrevet te halen. Heb je al duikervaring, maar geen duikmateriaal? Ter plaatse kun je deze altijd huren.

Snorkelen, wrakduiken of koraalriffen bewonderen

De wereld wordt een stuk groter als je gaat duiken. Van prachtige koraalriffen in de Rode Zee of de Indische Oceaan tot indrukwekkende grotten en scheepswrakken bij Aruba. Daarnaast kom je nog grote hoeveelheden bijzondere vissen tegen onder water. Of wat dacht je van zeeschildpadden, zwaardvissen en roggen.......haaien :) ? Maak een duik- of snorkelexcursie en ga het beleven.

Waar gaan we duiken?

We hebben een uitgebreid aanbod duikbestemmingen binnen en buiten Europa. Bijvoorbeeld duiken in de Rode Zee van Egypte, waar bijna 800 kilometer aan 500 jaar oud rif te ontdekken is. Egypte wordt niet voor niets gezien als de beste duikplek ter wereld! Maar ook een reis naar 's werelds tweede beste duikbestemming: Bonaire! De Caribische Zee is het woongebied van zeeschildpadden, tropische vissen en kleurrijke koralen.

Ook Varadero in Cuba heeft meer dan 30 duikspots? En op Sal (Kaapverdië) zijn onderwater de vulkanische rotswanden waar je kunt grotduiken! Dichter bij huis, kan je natuurlijk ook kiezen voor een van de duiklanden aan de Middellandse Zee. Denk aan Kroatie, wat helemaal in is tegenwoordig.