Als reizen een passie is & de golfsport meer is dan een hobby alleen, dan is een vakantie waarin deze 2 ingrediënten samen komen toch wel iets moois.
Of je nu een beginner bent of een gevorderde, een budget reis wilt of juist een luxe, in alle soorten en maten hebben we golfvakanties in ons assortiment.
 

Bestemmingen golfreizen:

Europa (nagenoeg alle landen),
Afrika: Marokko, Egypte, Mauritius, Tunesie, Zuid-Afrika
Amerika: Brazilie, Curacao, Dominicaanse Republiek, Florida
Azie: Abu Dhabi, Thailand

Enkele thema's binnen een golfvakantie kunnen zijn:

​Excellent golfvakantie
Alleen het beste is goed genoeg om in aanmerking te komen voor het label Excellent. Het is de crème de la crème uit ons golfreizen aanbod. Net dat beetje extra wat het verschil kan maken tijdens uw golfvakantie. Boekt u een golfarrangement uit deze selectie, dan is het onbezorgd genieten op topniveau waarbij aan alles is gedacht. Een luxe golfreis zonder zorgen, even lekker wegdromen aan het zwembad, ontstressen in de spa en golfen op prachtige golfbanen. En dit met wereldwijd aanbod.

Golf4less
Waar vindt u een goedkope golfvakantie?  Golf4Less biedt goedkope golfreizen waarbij u golft op mooie banen, heerlijk dineert in een goed restaurant en overnacht in een prima hotel vlakbij of op de golfbaan. Dat alles voor een ongelofelijk scherpe prijs. Ook hier hebben we wereldwijd aanbod.

Culinair
Golfen met sterren(koks)! Tijdens uw golfreis culinair verwend worden door een chef die als een ware kunstenaar de mooiste creaties bereidt en bijpassende wijnen die uw tong strelen: onze culinaire golfarrangementen zijn perfect voor de echte fijnproever.  Niet alle restaurants hebben Michelin-sterren maar wel kunnen we zeggen dat u tijdens uw golfvakantie op sterrenniveau eet! Golfarrangementen met verblijf in charmante hotels waar u meer dan voortreffelijk dineert en waarbij u overdag heerlijk golft op de mooiste golfbanen.

Clinicreizen
Als u zich afvraagt waar u kunt leren golfen in het buitenland, er zijn reizen met succesvolle golfclinics in het buitenland onder leiding van zeer ervaren PGA A-professionals. Met veel geduld en deskundigheid verzorgen zij deze golfclinics. Er zijn golfclinics van verschillende niveaus aan. In het zomerseizoen vinden diverse golfclinics plaats in Duitsland. In het winterseizoen kunt u in Spanje leren golfen of uw handicap verbeteren. Liever een anderland? Neem gerust contact met ons op.