Huwelijksreizen

Wil je trouwen op een cruiseschip? Het ja-woord geven tussen de giraffen? Of met een hangend "just got married" briefje op de auto naar Schiphol rijden en lekker met z'n tweeen gaan genieten van een huwelijksreis. Het kan allemaal. De gekste wensen zijn we tegen gekomen en ons werk is om jullie droom waar te maken.

Slapen onder de sterren in Abu Dhabi, een intiem diner op de Malediven in uw luxe oceaanvilla, of de zon onder zien gaan op een Tanzaniaanse savanne. Voor je huwelijksreis, huwelijksjubileum of romantische vakantie hebben wij de meest bijzondere reizen en mooiste bestemmingen voor je geselecteerd. Maar ook stedentrips en lowbudget huwelijksreizen maken we.

Een Go-Tip:

De gesponsorde huwelijksreis!

In plaats van de standaard geld-envelop als kadotip kun je ook je huwelijksreis door de gasten laten sponsoren. In plaats van diverse geld enveloppen tijdens de bruiloft ontvang je dan van tevoren een reischeque die je bij boeking van de huwelijksreis kunt verzilveren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We denken graag mee :)