Go reizen is ambitieus en dynamisch. Ook al zijn we klein, we hebben tientallen jaren reiservaring. Zowel professioneel als privé. Professionele ervaring in beheren van recreatie-resorts in buitenland, onder andere Frankrijk en Verenigde Staten. Onze privé reiservaring beslaat enkele decennia, en gaat over alle continenten. We weten wat er in wereld te koop is. We weten waar u wilt zijn. En weet u het zelf nog niet, dan hebben we het voor u bedacht :)

Liefde voor reizen

Liefde voor reizen is wat ons drijft, daar staan we s'ochtends vroeg voor op. Zowel professioneel als privé. Reizen verrijkt je leven, maakt je een stuk rijker. Wij zien reizen als de vervulling van een primaire levensbehoefte; pure nieuwgierigheid naar wat er achter de horizon verborgen ligt. Maar ook een primaire levensbehoefte, zonder reizen, mis je teveel reis-vitamines. We zetten onze tientallen jaren professionele en privé reiservaring in, en onze liefde voor reizen, om voor u de meest optimale rondreis samen te stellen. Rondreizen die u in staat stellen zorgeloos te genieten van wat achter de horizon verborgen ligt. Rondreizen die u desgewenst helemaal kunt ‘veranderen’ op uw persoonlijke reiswensen. Dit zijn onze Flexie-lex reizen.

Wat beloven we:

  • We zetten al onze professionele en privé reiservaring in 
  • We staan elke ochtend vrolijk op
  • We hebben altijd de beste prijs 
  • We zorgen ervoor dat u alles uit uw rondreis haalt 
  • We zorgen ervoor dat u niet verdwaalt tijdens de rondreis

Onze missie is

'Het leven van onze reizigers rijker maken met onuitwisbare indrukken van alles wat onze wereld zo mooi maakt'. 

Betrouwbaar

Wij zijn aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van ANVR (5471) en SGR (3642). U boekt en betaalt aan United Travel (KvK nummer 59901152)