Zeilvakanties wereldwijd

Helder blauw water, warme wind en puur avontuur op zee. Of je nu een beginneling bent of een echte zeeman, er zijn zeilvakanties voor iedereen. Volg je eigen koers en kies voor vrijheid op een bareboat charter. Of combineer zeilen met gezellige activiteiten en de ondersteuning van een expert tijdens een zeilflottielje. Op zoek naar ontspanning? Verwelkom een professionele schipper aan boord die het zware werk doet en je de mooiste plekken laat zien.

Aanbod van zeilvakanties hebben we op meer dan 20 bestemmingen wereldwijd. De Middellandse Zee en de kleurrijke Caribische wateren. Zeil voorbij de horizon naar verre, afgelegen en exotische bestemmingen. Iedere bestemming is ingedeeld naar ervaringsniveau. Zo kies je gemakkelijk het zeilgebied dat aansluit bij jouw vaardigheden, competenties en wensen. 

Kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Jachtcharter 
  Zelfstandig zeilen, niemand die verteld wat je moet doen of waar je heen moet, maar zelf de controle over alles! De schepen zijn 10-14 meter groot, van 2 tot 4 cabines. Ook zijn er Catamarans te huur.
  Reisvoorbeeld: 7 dagen in juli 2019: zelfstandig zeilen rondom Corfu op een 2-cabine schip van 10 meter. Prijs is 2471 euro. Zelfde reis met schipper 7 dagen opdezelfde boot: 3994 euro. (verzekering en brandstof inclusief)
   
 • Flottieltje zeilen
  De mooiste zeilgebieden ter wereld verkennen onder begeleiding van een professionele bemanning tijdens een flottieljevakantie. Flottieljes bieden een informele, ontspannen en unieke belevenis voor gezinnen, stellen en groepen in vier prachtige zeilgebieden op de Britse Maagdeneilanden en in Griekenland, Kroatië en Spanje.
  Highlights van een flottielje:
  Vaste zeilroute, alle highlights
  Ondersteuning van een deskundige bemanning
  Gegarandeerd aanmeren
  Gezellige avondactiviteiten
  Strandbarbecues
  Punchparty's
  Afsluitende regatta
   
 • Zeilschool

  Maak je keuze uit een ruim aanbod aan zeilcursussen. Bijvoorbeeld op de hoofdzeilschool in Port Solent, waar je vanaf Start Yachting helemaal kunt doorstromen tot aan Yachtmaster. Of zoek het verderop en combineer een buitenlandse vakantie onder de zon met een vervolgcursus zeilen.